Föredrag våren 2017

6 december, 2016
Kategori:
skillnadenstradgard_kokstradgard

Nu finns den lilla turnéplanen för våren 2017 sammanställd. Här är de orter jag besöker.

Intresset för att boka föreläsning om Skillnadens Trädgård är stort. I ett huj blev våren 2017 helt fullbokad. Det är förstås jätteroligt, men också tråkigt att inte kunna tacka ja till alla.

Våren 2017 handlar min föreläsning om olika enkla sätt att odla hemma, både att rent praktiskt skapa odlingsyta och vilka grönsaker som passar i en enkel odling. Allt är sånt som jag själv praktiserar för att sno ihop den stora köksträdgården med familjeliv och jobbliv.

 

Sverige och utomlands
Våren rymmer föreläsningar på orter över stora delar av landet, men också i Norge och på Åland. Det är ju bara så kul! Om du vill komma och lyssna hoppas jag att du hittar något som passar. Höstens föreläsningar har varit helt fullbokade på flera håll, så tänkt på att vara ute i god tid med att boka plats.

De evenemang som saknar länk med info om tid, plats och anmälan kommer att kompletteras så snart det finns info. En eller annan justering vad gäller orter kan förekomma. Tänk på att det inte är jag själv som arrangerar och därför kan jag inte svara på frågor eller ta emot bokningar om evenemangen. Jag besvarar inte mail om detta. 

Det finns inte utrymme för mig just nu att ta emot fler bokningar vad gäller våren. Men du är välkommen att höra av dig med övriga frågor till info@skillnadenstradgard.se.

 

Vårens föreläsningsorter:

28 januari – Varberg
31 januari – Hultsfred
5 februari – Uppsala
9 februari – Molde, NORGE
25 februari – Jönköping
4 mars – Nesodden, NORGE
12 mars – Trosa
13 mars – Sollentuna
18 mars – Solberga
21 mars – Tranås
25-26 mars – Helgkurs, Rinkaby Gård
28 mars – Stenungsund
1 april – Bomässa, Växjö
2 april –
Mariehamn, ÅLAND
8-9 april – Nordiska Trädgårdar, Stockholm
19 april – Lund
22-23 april – Helgkurs, Rinkaby Gård (extrainsatt datum)
25 april – Haugesund, NORGE – OBS inställt
3 maj – Emmaboda
6 maj – Kålltorp handelsträdgård
10 maj – Sundsvall – OBS inställt
16 maj – Huddinge
20 maj – Örebro
31 maj – Nybro
26 juli – Hjo Hälsovecka

Vid alla tillfällen finns min bok Skillnadens Trädgård – Ett ekologiskt trädgårdsskafferi att köpa. På vissa platser kan dock antalet böcker vara begränsade, beroende på om jag rest med tåg eller inte.

Hoppas vi ses!
/Sara Bäckmo

 

Podcast: När blomkålen protesterade
Alla årets morötter