Starta säsongen med en signerad bok!

22 februari, 2017
Kategori:
Sara håller en lila bondböna framför ansiktet.

Vill du beställa ett signerat ex av boken Skillnadens Trädgård – Ett ekologiskt trädgårdsskafferi? Nu tar jag emot beställningar igen.

Förra året satt jag och fingrade på det första exemplaret av min bok Skillnadens Trädgård – Ett ekologiskt trädgårdsskafferi som skickats till mig de första dagarna i mars. Det var en så häftig känsla! Mer än 10 000 ex har sålts sedan dess och intresset är fortfarande stort. Så himla roligt!

En av sakerna jag lärde mig förra året är att böcker ska signeras. Jösses, vad jag signerat! Det är kul! Jag är så glad att boken fortfarande är så uppskattad.

Nu under mars tänkte jag slå till och skicka signerade ex till er som vill beställa. Lite som en hej-det-är-äntligen-vår-grej!

 

skillnadens-tradgard-475x600

 

Beställ så här
Så, du som vill ha en bok, till dig själv eller för att ge bort, följ instruktionerna nedan. Beställningen ska vara gjord innan sista mars och böckerna skickas innan månadens slut, eller strax efter om betalningen finns på kontot först någon dag in i april.

Priset är 220 kronor + porto 52 kronor. Totalt 272 SEK. Pengarna sätts in på bankgiro 434-0360 (summan gånger det antal ex av boken du vill beställa) och i meddelandefältet ska bok+ditt för- och efternamn anges. Din adress skickas i e-post till info@skillnadenstradgard.se, ange Signerad bok i ämnesraden.

Att skicka till utlandet
Beställer du från annat land behövs följande uppgifter för att betala:
IBAN: SE8350000000056451088676
BIC: ESSESESS

Porto tillkommer enligt svensk portotabell. Paketet väger drygt 700 gram och kostar således 130 kronor att skicka till länder i Europa. Total summa är då 350 SEK.

Var noga med att ange i både betalning och e-post precis så som jag beskrivit för att jag ska kunna hitta aktuella beställningar. Beställer du fler än en bok vill jag att du anger det i mailet. Tack!

Välkommen med din beställning!
/Sara Bäckmo

Tips för tidig sådd i växthus
Gödsel för oss som inte har djur