23:e

23 december, 2017
Kategori:

dsc_1368

Den 21a firade vi födelsedagsbarn här hemma. Sixten fyllde fem, och det är kanske lite mycket egentligen med födelsedagsfirande precis innan jul, men väldigt mysigt. Lite förjuligt på något vis. Men nu har vi siktet inställt på jul helt och hållet.

Vi firar julafton här hemma i Kulla med min familj. Lugnt och avslappnat och inte sånt ståhej. Stojigt och härligt möjligtvis med alla barn.

dsc_1378

dsc_1394

Och visst känns det riktigt juligt hemma nu. Inne i alla fall. Ute har nästan all snö töat bort, och imorgon på julafton visade prognosen åtta plusgrader. Lite retligt när snön legat i några veckor.

dsc_1384

Idag slår vi in de sista klapparna och lagar lite god mat till imorgon. Jag ska göra en räkcheescake har jag tänkt. Och en laxmousse. Så gott. Vi är många som hjälps åt med maten imorgon, så jag fixar det jag tycker är allra godast. Lax och skaldjur, och så några smårätter med brysselkål och grönkål som jag gör imorgon.

Hoppas ni alla får en fin jul. En lugn. Det viktigaste är trots allt att vi får vara tillsammans, tänka på julens budskap och vila upp oss. Det tänker jag försöka med!

God Jul!dsc_1369

 

 

Kulla-Jul
Verkligheten och julstöket