Preppa Mat – allt du behöver veta om livsmedel i kristider

12 oktober, 2020

Missa inte årets snackis: boken Preppa Mat som finns att köpa i bokhandeln eller på landshopping.se En hel bok fullproppad med matnyttig kunskap och smarta tips som underlättar både mat- och dryckesfrågor i kris och vardag kopplat till odling, skafferi och livsmedelsfrågor. Har du inte skaffat dig ett eget exemplar så är det hög tid att göra det. Givetvis signerar jag böcker och skickar ut om du vill ha en personlig hälsning.

Rykande färska Preppa Mat – direkt från tryckeriet.

För många människor är prepping och personlig krisberedskap utmanande och kanske rentav provocerande då man inte riktigt vet hur man ska börja. Är det smart att räkna kalorier eller bör man hellre lagra mat man tycker om? Eller ska man kanske rentav köpa frystorkad mat på påse? Eller odla själv?

Är matvete ett smart gryn att lagra i krislådan eller krisskafferiet?

En guide till att göra preppingen enklare

I helt nya boken Preppa mat – allt du behöver veta om livsmedel i kristider avhandlas allt från näringsinnehåll till vilken typ av mat som man bör ha hemma. Dessutom ges gott om tips på hur man kan förvara mat, tillaga mat och få ganska enkel mat att smaka ljuvligt. Lyckligtvis finns 20 recept på riktigt goda rätter som fungerar utmärkt i en krissituation liksom i vardagen som stort.

Annons för Landshopping.se

 

Håller tummarna att du vill köpa dig ett eget exemplar.

Boken finns även att köpa på Bokus eller på Adlibris.

 

 

 

 

 

 

  

 

Vilken ved värmer bäst i spisen?
Sex goda matsvampar att plocka i oktober