Föredrag våren 2018

11 oktober, 2017
Kategori:
Sara Bäckmo på en scen, håller föredrag.

Flera hör av sig och undrar när vårens föredrag hålls så jag anar att intresset är stort. Därför hintar jag redan nu om vilka datum som gäller.

Det är helt otroligt vilket sug det har varit efter föredrag om Skillnadens Trädgård. Jag är alldeles överväldigad. Varje vecka kommer mellan fem och tio förfrågningar och dessvärre måste jag tacka nej till allt. Jag är redan helt fullbokad både för hösten 2017 och våren 2018, det är ju ett angenämt problem för visso.

Många hör också av sig och vill veta var, när och hur föredragen hålls för att kunna planera in datumen i god tid. Även om jag inte kan släppa exakta lokaler och länkar med info till anmälningar än, så droppar jag redan nu vilka orter och datum som gäller.

Under våren kommer jag att göra något färre föredrag än i våras. Då hade jag jättemånga resor och känner att jag behöver dra ner på den biten något. Familjen har spännande projekt som kommer att ta lite mer tid i anspråk på hemmaplan nästa år, så jag behöver helt enkelt frigöra lite tid. (Nej, det är ingen ny bebis på gång!!) Därför har jag valt att begränsa mig till nio föredrag under våren och jag har försökt välja orter att föreläsa på som täcker landet något sånär. Förhoppningsvis hittar du en ort som ligger inom rimligt avstånd och kan ta dig dit för att mötas. Observera att orterna är valda utifrån de förfrågningar som kommit in.

 

Orter jag besöker våren 2018:
24 februari – Donsö, Göteborgs södra skärgård
25 februari – Landvetter
7 april – Ronneby
24 april – Luleå
25 april – Sundsvall
5 eller 6 maj – Gotland
26 maj – Jönköping
11 maj – Österlen
17 juni – Sunne

 

Så snart jag får information från mina medarrangörer så lägger jag upp evenemang på Facebook till respektive tillfälle och uppdaterar också på bloggen.

Föredragen 2018 kommer att vara lite längre än tidigare och kretsa kring hur jag odlar mina favoritgrönsaker.

Hoppas vi ses våren 2018!
/Sara Bäckmo

 

Fotograf: Johannes Wätterbäck

Gröna blad i stora tunneln
Vi drar ner på tempot