Monty Don och medierna

12 september, 2017
Monty Don intervjuas av Sara Bäckmo

Vad äter Monty Don till frukost när han är på resande fot? Och hur gick det till bakom kulisserna när Monty Don äntligen gästade Sverige?

I vårt senaste avsnitt av podden ”Två odlare emellan – Bäckmo och Wätterbäck” berättar jag lite om mina upplevelser av årets stora trädgårdsbesök. Monty Don från England besökte ju Sofiero Trädgårdsfest i augusti och jag var förstås där. Besöket gav mig många tankar och några dryftar vi i veckans avsnitt. Vart var till exempel medierna?

 

 

Glöm inte rabattkoden som klostra.se ger alla våra lyssnare. 10 procent rabatt på vitlök till och med 19 september. Ange rabattkoden ”odlare” kassan. 

 

Angående samtalet i podden, så var sammanlagt sjutton personer anmälda till pressträffen med Monty Don. Bland annat tre frilansjournalister, några trädgårdsdesigners, trädgårdsbloggare och fotografer. Endast tre personer hade bokat tid för enskilda intervjuer, två bloggare och en frilansskribent för Bonniers/Allt om trädgård. Inga etermedier var närvarande och vad jag kunnat googla mig fram till finns ingenting alls skrivet eller delat om Monty Dons besök annat än på bloggar och YouTube. Kommentera gärna om du sett något!

Nedan kan du se min egen video från intervjun med Monty Don. Han gick alltså ut ur bilden under intervjun! Som tur var kunde jag använda bildmaterial från mobiltelefonen, som en väninna filmade med. Oj, oj.

 

 

På lördag spelar vi in nästa veckas poddavsnitt på Vallastaden i Linköping, live på scen. Kom gärna och lyssna!
/Sara Bäckmo

 

 

En hel videoserie om bokashi-kompost
Helvetesplätt i ny kostym