Välkommen på release-fest för Skillnadens skörd!

17 juni, 2017
Kategori:
Foto Maria Fors Östberg

Äntligen kan vi bjuda in till kalas för att fira böckerna om Skillnadens Trädgård! Kom och möt mig, köp boken och frossa i växter hos fina Klockaregården!

När första boken om Skillnadens Trädgård släpptes var jag höggravid med Loa och hade inte ork att sno ihop en release-fest. Det gick ju bra ändå. 15 000 sålda ex under året som gått, vilket är helt fantastiskt! Tack alla som köpt och läst min bok!

Den 24 augusti släpptes Skillnadens skörd, som jag gjort tillsammans med Maria Fors Östberg (som också tagit bilden överst i inlägget), den andra boken om min köksträdgård! Redan nu toppar den försäljningslistorna där den går att förhandsbeställa (bokus.com och adlibris.com).

Lördagen 2 september 13.00-17.00 har vi fest! Eftersom vi renoverar huset och har det lite allmänt stökigt hemma just nu möts vi på underbara Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr, norr om Växjö. På grund av avstånd kan ju inte alla som följer Skillnadens ta sig dit men jag hoppas innerligt att så många som möjligt vill komma och kalasa med oss.

 

Sara och Kerstin i plantskolan.
Kerstin Bohlin driver Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr, som har ett fint utbud av både prydnadsväxter och ätliga växter.

 

Under eftermiddagen berättar jag om Skillnadens skörd, klockan 14.00 och 16.00, och däremellan kan du köpa boken, signerad såklart, och mingla. Är du hungrig finns mysiga Systrarna Skogströms Lantcafé alldeles intill och Nybrukarna från Tolg säljer grönsaker. En perfekt lördagsutflykt med andra ord!

När: 2 september 2017
Tid: 13.00-17.00
Var: Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr

Boken kostar 280 kronor att köpa på plats och det går att betala kontakt, med kort och med Swish.

 

Lyxigt att botanisera bland alla växter och välja favoriter till ett fint erbjudande. Här fingrar jag på rosa fläder 'Black Lace'.
Lyxigt att botanisera bland alla växter och välja favoriter till ett fint erbjudande. Här fingrar jag på rosa fläder ‘Black Lace’.

 

Fint erbjudande på plantor
Under eftermiddagen har vi ett jättefint erbjudande till alla besökare som kommer på releasefesten! Jag har valt ut tre favoritbuskar ur butikens sortiment och du får köpa till ett fint pris: jostabär, blåbärstry och rosa fläder ”Black Lace” – alla tre buskarna för 500 kronor. Hoppas du ska gilla det!

Läs gärna mer om evenemanget här.

Varmt välkommen till Klockaregårdens trädgårdsbutik i Öhr för att fira boksläppet av Skillnadens skörd!
/Sara Bäckmo

 

 

 

Tjuvar, beskär och toppar tomat
Gästblogginlägg: Maria bekämpar sniglarna med surdeg!