Vi drar ner på tempot

10 oktober, 2017
Sara Bäckmo, Johannes Wätterbäck

Under kommande veckor publicerar vi nya avsnitt av podden Två odlare emellan – Bäckmo & Wätterbäck varannan vecka. Varför då?

Om det är någon gång under året som vi odlare kan ta det något lugnare, så är det nu. Det är höst. Timmarna med solljus är färre och temperaturen lägre. Intresset för odling minskar och det märks så tydligt i forum på nätet, liksom i statistik för vår podd och våra bloggar. Därför passar vi på att dra ner på tempot med podden och släpper nya avsnitt varannan vecka, snarare än varje, under hösten. Den här veckan har vi med andra ord paus, för att vara åter med nytt avsnitt nästa tisdag.

Veckor som vi inte publicerar nytt avsnitt lägger vi ut några fina repriser att lyssna till. Den här veckan vill vi rekommendera våra tre avsnitt med följarfrågor.

 

Hjälp oss gärna att sprida vår podcast till andra odlingsintresserade. Vi lägger kontinuerligt ut våra avsnitt här på tvaodlareemellan.se, men du hittar oss också på iTunes och Acast. Vi har också en Facebook-sida där du kan följa oss.

 

____________________

Sponsring
I den här podden finns möjlighet för dig som företagare att vara med och sponsra avsnitt. Välkommen att höra av dig med intresseanmälan, oavsett om ditt företag är verksamt inom trädgård eller annat område. Alla kontaktuppgifter och info om sponsring hittar du i menyn.

 

Pressmaterial
För dig som vill publicera info om vår podcast har vi samlat info samt bilder under fliken Press i menyn.
/Sara Bäckmo & Johannes Wätterbäck

Föredrag våren 2018
Skydda växterna med fiberduk