{"id":11201,"date":"2023-03-22T07:30:40","date_gmt":"2023-03-22T06:30:40","guid":{"rendered":"https:\/\/blogg.land.se\/skog-till-bord\/?p=11201"},"modified":"2023-03-20T14:14:38","modified_gmt":"2023-03-20T13:14:38","slug":"gardagens-brod-blir-dagens-fest","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/blogg.land.se\/skog-till-bord\/gardagens-brod-blir-dagens-fest\/","title":{"rendered":"G\u00e5rdagens br\u00f6d blir dagens b\u00e4sta"},"content":{"rendered":"
G\u00e5rdagens br\u00f6d hamnar i sk\u00e4mslistans topp. Mjukt br\u00f6d \u00e5ker helt enkelt i soporna n\u00e4r det b\u00f6rjar torka. S\u00e5 on\u00f6digt p\u00e5 en kanoningrediens. V\u00e4lkommen in i k\u00f6ket!<\/strong><\/p>\n S\u00e5 l\u00e4nge br\u00f6det inte m\u00f6glar har det potential att bli n\u00e5got riktigt bra.\u00a0 Och \u00e4nd\u00e5.. gammalt br\u00f6d \u00e4r livsmedlet flest av oss sl\u00e4nger oftast. Hur on\u00f6digt l\u00e5ter inte det.<\/p>\n Jag har t\u00e4nkt om och b\u00f6rjat se p\u00e5 br\u00f6det som en potentiell festmiddag. Hanteringen \u00e4r enkel. Skiva och frys. Klart. Alltid redo har jag nu en h\u00f6jdaringrediens som kan f\u00f6rvandlas till s\u00e5 mycket goda grejer.<\/p>\n Ta krutonger. Nystekta, frasiga att str\u00f6 \u00f6ver salladen. Finns att k\u00f6pa f\u00e4rdiga, men hall\u00e5 varf\u00f6r? Nystekta blir s\u00e5 mycket b\u00e4ttre och tiden det tar \u00e4r cirka tre minuter. Kolla l\u00e4nken h\u00e4r och t\u00e4nk om.<\/a><\/p>\n Riktigt bra str\u00f6br\u00f6d \u00e4r ett annat exempel. Mixa till smulor och du har ett betydligt l\u00e4ttare, luftigare str\u00f6br\u00f6d \u00e4n det som g\u00e5r att k\u00f6pa. Panerar du blir ytan perfekt och jag lovar att f\u00e4rsbiffarna kommer k\u00e4nnas saftigare. Kika och l\u00e4r\u00a0 i inl\u00e4gget h\u00e4r.<\/a><\/p>\n