{"id":11379,"date":"2023-05-03T07:30:33","date_gmt":"2023-05-03T05:30:33","guid":{"rendered":"https:\/\/blogg.land.se\/skog-till-bord\/?p=11379"},"modified":"2023-05-04T16:29:06","modified_gmt":"2023-05-04T14:29:06","slug":"steka-flaskkotletter-och-annat-kottigt","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/blogg.land.se\/skog-till-bord\/steka-flaskkotletter-och-annat-kottigt\/","title":{"rendered":"Steka fl\u00e4skkotletter"},"content":{"rendered":"

Steka fl\u00e4skkotletter \u2013 vi \u00e4lskar dem, men hur lyckas man att f\u00e5 en fin stekyta och samtidigt beh\u00e5lla dem saftiga? Jag vet! V\u00e4lkommen in i k\u00f6ket!<\/strong><\/p>\n

V\u00e4ldigt mager och mycket fet p\u00e5 en och samma g\u00e5ng. D\u00e4r har du fl\u00e4skkotletten. Sj\u00e4lva muskeldelen inneh\u00e5ller bara ett par procent fett, men s\u00e5 har vi fettkappan.<\/p>\n

Eftersom v\u00e5r konsumtion av k\u00f6tt toppas av fl\u00e4skk\u00f6tt och just kotlett \u00e4r s\u00e4rskilt popul\u00e4rt kommer h\u00e4r en liten besserwisserskola.<\/p>\n

Steka fl\u00e4skkotletter<\/h2>\n