Ni ska ha STORT TACK

12 oktober 2016

Jag älskar er! Mina fina läsare, ni är så jävla gulliga. Kommer med tips och hejarop, och berättar små anekdoter från era liv, jag blir så himla glad.

Två saker. Dels har jag fått en kommentar från Lisa, som var den som tipsade mig om tavlan på Ur-Hanna från början.

Såhär skriver hon:

”Hej igen! Här sitter jag och förundras över vilka märkliga tider vi lever i…slängde över några rader sådär mest på skoj och nu hänger porträttet där på din vägg. Nu får du spinna vidare på det här, forska fram vem hon var egentligen, den här snygga kvinnan… Gör nåt av det!!

Men oavsett det, porträttet är fantastiskt fint, hela lägenheten lyfter! Fast häng det någon annanstans!! Ovanför matbordet! Grosshandlarfrun kommer att spöka annars :)!”

Jag gjorde såklart som Lisa föreslog, och hängde Ur-Hanna i vardagsrummet. Mycket riktigt, hon kom bättre till sin rätt där. Nu ska jag försöka ta reda på lite mer om kvinnan på bilden, som enligt Auctionnet är grosshandlarfrun Maja Johansson. Får återkomma om det, men också, om ni vet något mer om henne eller om Sam Uhrdin, som målaren heter, tipsa gärna! (Haha jag bara fortsätter att kräva saker av er)

OCH. Dels kom en kommentar från My:

Superfin! Har själv en tavla på en hund som liknade min pappa!”

Har såklart mejlat My och bett att få se bild på Hund-Pappan. Återkommer förhoppningsvis snart även om detta.

Fan. Tack för att ni läser och kommenterar. Läser allt.

USCHÄKTA?
Ur-Hanna har kommit