Mitt påskbord 2019 – en idébuffé

18 april, 2019
Kategori:
skogtillbord-påskbord-april19

Påskbordet är det lättsammaste av våra festbord. Inte så fyllt av förväntningar och måsten. Inte så överdådigt festglammigt. Men vårigt och alldeles underbart. Här serveras ett antal små och stora rätter som kan passa ditt påskbord. Välj och vraka. Välkommen in i köket!

Läs mer

Färskost och smör från hemmamejeriet

25 mars, 2019
Kategori:
skogtillbord-färskost-mejeri-mars19

Fil är fil och grädde, grädde. Eller? Visst är det så på ett sätt. De är nog i sig själva, men vill man så kan de bli mer. Och svårt är det inte. Jag låter köket bli mejeri en stund och se där, fil är inte alls fil, utan färskost. Välkommen in i köket!

Läs mer

Korvtopping till alla korvars dag

11 mars, 2019
skogtillbord-korvtopping-mars19

Alla korvars dag! Korven är ett lysande exempel på parallella trender. Å ena sidan klassad som skräpig snabbmat, men samtidigt också en hyllad hipsterrätt. Låt mig presentera en kombination. En korvtopping som förvandlar hunsad fastfood till genomtänkt finspis. Välkommen in i köket!

Läs mer