Nyårsmaten ni inte vill missa
Nyårsmaten – Ett grandiost tack och adjö till förra året och en förhoppningsfull fest inför det nya. Välkommen in i köket!
Nyårsmaten – Ett grandiost tack och adjö till förra året och en förhoppningsfull fest inför det nya. Välkommen in i köket!
Tolv vegetariska julbordstips med vinterns grönsakshjältar. Julens alla smaker på ett lite annat sätt. Fyll bordet med färg, form och doft som passar alla. Välkommen in i julstöket!
Ugnsrostad potatis – Gyllne med krispig yta. Vacker och doftande. Vardagligt trygg eller festligt julfixad. Välkommen in i köket!
Brända mandlar – Genom gator, torg och gränder i den lilla staden snirklar sig en doft julmarknad. Det hör till. Utan den ingen jul. Och om man är bortrest just den helgen? Då blir det till att bränna egna. Välkommen in i köket!
Minipaj med svamp – När en genväg via färdig smördeg blir helgens bästa smakbit. Välkommen in i köket!
Saffransstjärna till Lucia. Vet inte vem som lyser starkast nu för jag strålar av baklycka. Välkommen in i köket!
Lucialax med saffransaioli-coleslaw och brittiskt rostad potatis. Puh, långt det där, men så mycket jul. Fast annorlunda. Välkommen in i köket!
Rödvinsbrässerad oxkind – Håll i er för nu får pepparkakorna konkurrens. Mustigt och supermört i väntan på andra advent. Välkommen in i köket!
Julbord i miniformat – En idé till dig som vill duka upp med julsmaker, men känner att en jättebuffé är lite för mycket. Välkommen in i köket!
Pestobabka – Den vackert gröna peston doftar och bildar snirkliga mönster i ugnsvarmt bröd. Vi bakar för glöggfest. Välkommen in i köket!