Fars dag med portergryta
- Kött
- vilt och tamt

Portergryta – Mört kött, och dofter av svarta vinbär, svamp och mustig porter. En klassiker. Välkommen in i köket!
Portergryta – Mört kött, och dofter av svarta vinbär, svamp och mustig porter. En klassiker. Välkommen in i köket!
Raggmunk med fläsk – Vad är väl en tisdagslunch utan dig? Definitivt värt en konflikt! Välkommen in i köket!
Krispig kyckling – en helsvensk version av rätten med ursprung i USA. Välkommen in i köket!
Laxmiddag – vardag eller festkväll, laxen bjuder in och hanterar alla situationer. Välkommen in i köket!
Ugnsrostad lök, löksoppa och fransk lökpaj. Låt en vardaglig råvara kliva fram och glänsa i ljuset av sin ödmjuka storhet. Välkommen in i köket!
Pumpastomp – grovstött mos av söt ugnsbakad butternutpumpa. För visst är pumpan värd att rankas högre än bara som pumpagubbe. Välkommen in i köket!
Rösti och råraka – Hör ni fraset? Ser ni den gyllenbrynta ytan? Känner ni doften när rotfrukterna får chansen?! Välkommen in i köket!
Sötpotatissoppa – skörden är bärgad och det blir soppmiddag. Jag bjuder in sälta, syra och viss hetta till koket. Välkommen in i köket!
Älgstek med enbärssås – vilken lyx och höstglädje. Sinnebilden av omsorg och vällagat. Välkommen in i köket!
Dressad kronärtskocka – Så enkelt. Så delikat. Lyxigt plock med tistelknopp i fokus. Välkommen in i köket!