Picklade rädisor – laxens smakkompis

Picklade rädisor – en extra dimension till vårens första primörer. Passar allt vårlätt och är särskilt gott till lax. Välkommen in i köket!
Picklade rädisor – en extra dimension till vårens första primörer. Passar allt vårlätt och är särskilt gott till lax. Välkommen in i köket!
Steka fläskkotletter – vi älskar dem, men hur lyckas man att få en fin stekyta och samtidigt behålla dem saftiga? Jag vet! Välkommen in i köket!
Valborgsburgare BLT – elden falnar och glöden är perfekt askgrå. Dags att värma de sköna-maj-frusna fingrarna runt en burgare. Välkommen in i köket!
Syrad jordärtskocka – krispig som nyskördad kålrabbi med syra och behaglig sälta. Gott och vårskördat. Välkommen in i köket!
Vårens gröna soppor – de allra första vilda primörernas triumf. Ramslöken och nässlan gör entré. Välkommen in i köket!
Rabarbercurd – en med mycket smör som lyfter fram rabarbersmaken och dämpar syran. På nybakad frukostfralla…! Välkommen in i köket!
Palsternackans toppform infinner sig i april. Precis nu skördar jag de allra finaste rötterna. Stora och söta efter en vinter i jorden. Välkommen in i köket!
Odla egna salladsblad – för att smaken av gröna blad inte är den du kanske tror. Så mycket krispigare och sötare än du kunnat drömma om. Välkommen ut på lotten!
Sill, lax och lamm – storhelg närmar sig och våren ska beredas plats att rejält breda ut sig och synas på festbordet. Välkommen in i köket!
Påskäggen – storhelgens huvudaktör. I halvor och helor och röra. Mycket smak och glada färger är ett löfte. Välkommen in i köket!