JAMEN HEJ

8 juni 2017
Kategori:

Hej och FÖRLÅT för dålig uppdatering! Mitt internet har legat nere i en vecka. Jag har suttit i telefonkö i timmar. Nu är det äntligen åtgärdat. Så vad har hänt sen sist? 

Jag har ingen pool längre. Såhär ser den ut exakt nu. Poolen har tappats på allt vatten för nu ska den äntligen ta mig fan bli klar och för att den ska bli klar så måste det kopplas in ett reningssystem och då måste man borra två hål i den bortre långväggen där slangarna ska sitta. Och då måste man tappa den på vatten. Så nu börjar vi om kan man säga.

Jävla pool alltså. Hade aldrig kunnat ana att det skulle vara en sånt stort och svindyrt projekt. Krångligt räcker inte för att beskriva den här jävla processen. Nu vill jag bara att den ska bli klar och att det ska bli rätt och ordentligt gjort.

Snälla gode pool-Gud, kan den få bli klar nu?

Och kan de här sista dagarna i stan få gå undan? Jag längtar ut så jag håller på att bli galen. Mamma och Göran har redan flyttat ut. Vill bara dit. Vill va med min mamma. Vill börja greja i biblioteket. Vill samla saker till mitt nya kök. Visst har jag sagt att jag ska göra om köket också? Ni ska va med. Jag har antagligen bättre internet i stugan.

Jag har tagit lite fina bilder
Nu får det va bra