Jag har tagit lite fina bilder

9 juni 2017
Kategori:

Jag var ju nyligen i Tanzania för att en av mina godaste vänner skulle gifta sig. Hon bor där med sin numera make. De gifte sig på poloklubben i Arusha, under trädet där de möttes för första gången, och det var så jävla fint alltihop så att folk (inte jag) grät högt. Jag ansvarade för sminket. Det var inte jättelätt eftersom mitt bagage tappades bort någonstans mellan Amsterdam och Istanbul, men vi skramlade ihop puder och rouge och primers och skit och det blev bra. Hon är ju inte så svår att få fin den där människan. 

img_1662

Jag tog tusen bilder. Bland annat på några fina fönster på hotellet där vi bodde. Kolla här! Visst skulle det här kunna vara omslaget på Elle Decoration? NÄR SOM HELST? Känner mig otroligt proffsig. Jag tog även bilder på zebror, krabbor, blommor, fjärilar, snäckor, havet och kokosnötter.

img_1618

img_1616

img_1617

img_1615

Jag vill ha såna här fönster i biblioteket på landet. Jag vill ha en hel vägg med fönster med massa spröjs och de behöver inte passa in med de andra fönstren, jag vill att det ska bli som en alldeles egen del av huset. Men så fort jag hittar nåt fint på Blocket i Värmland så går de åt direkt. Eller så är det svindyrt. Jag tänker typ punschverandafönster. Men de behöver inte vara i massa färger. Nån som läser denna blogg som nyss har rivit sin punschveranda? Nej. Jag trodde inte det om er heller.

 

Äntligen!
JAMEN HEJ