Farbror Lennart

2 augusti 2016
Kategori:

Igår kom min pappas bror och hans fru och hälsade på, lite spontant sådär och det var skitmysigt., Jag har redan besök av en av mina bästisar Josefin och hennes lille pojk Abbe, som är fyra år. Abbe tillbringar större delen av sina dagar här på Nydalen med att fånga grodyngel i poolen och lägga dem i en skål med vatten, men sen släpper han i dem igen för han är noga med att djuren ska ha det bra och det älskar jag honom för.

Faster och farbror hade med sig fikabröd men när vi hade druckit kaffe så övertalade jag dem att stanna på middag också och så grillade vi och åt blåbärspaj och jag satte dem i lite arbete. Lennart och Göran fick hänga upp min tavla av Jonna Fransson, och det blev som det brukar, någon jobbar (i detta fallet farbror Lennart) och Göran tittar på. Här ser ni farbror Lennart som dammsuger och vad gör Göran? Jo Göran tittar på. Ser så att det blir ordentligt gjort.

IMG_2804

Folk gillar ändå att bli satta i arbete? Det blir så jävla mycket gaggande i vilket fall, man sitter runt bordet och tjatar och tjatar om mat och släktingar och vattentemperaturer, det är liksom skönt när det händer nåt. När man får lösa ett problem ihop. Jag inbillar mig att jag gör oss alla en väldigt social tjänst.

Höstdrömmar
Att hänga en utställning