Blå rummet

1 april 2017
Kategori:

Vi är på landet och det är så jävla mysigt. Mamma och jag är ett sånt dreamteam, speciellt när vi inte måste jobba ihop. Idag har jag möblerat om och fixat i ordning i blå rummet medan mamma har rensat bland de tjugotusen påsar som jag hade ställt i sovrummet. Ganska skönt att greja i varsin del av huset. Jag har lyssnat på två P3 dokumentärer och  flyttat runt en dubbelsäng på egen hand och gladeligen borrat i en vacker tapet.

Blå rummet. Det är ett av mina favoritrum i huset, mycket tack vare att det är ett av få rum som är beboeligt. Men jag har grejat och flyttat runt möbler i det där rummet varje sommar jag varit här. Nu tror jag ändå att det äntligen är klart. I påsk ska Jonas och Carl få sova här. Har bäddat åt dem.

img_0993

ÄLSKAR ATT VA PÅ LANDET PÅ VÅREN.

img_0991

När jag tänker på hur många gånger jag har flyttat runt mina möbler i det här huset så svartnar det nästan för ögonen, det känns som att det är det enda jag gör. Men det är ju också bland det roligaste jag vet. Hade till exempel ingen aning om att den där spegeln skulle passa så bra ihop med byrån.

img_0984-2

img_0979

Väl mött till påsk!

Mamma hatar mig
Inte så mycket Grums i den här bloggen just nu