Okej nu vet mamma allt

17 februari 2017
Kategori:

Eftersom mattan är köptes i Karlstad så bad jag min plastbror/bror/vän Daniel att hämta ut den åt mig. Det har han gjort idag. Med lite hjälp av min plastpappa/Göran. Tillsammans kånkade de den jättelika mattan, ut från auktionshuset och in i Daniels bil, och sen från Daniels bil in i Daniels garage. Sen ringde Göran mamma och berättade allt. Jag hörde hennes förvånade röst från köket.

”Jaha, har Hanna köpt en matta, det har hon inte sagt nånting om… Var ska hon ha den då? Jaså, var den så stor? Nä… nä…. näe det har hon inte berättat för mig… jahaja, nej inte ett ord.”

Hon t0g det ändå förvånansvärt bra. Jag förklarade att jag tänkte ha mattan här i stan och ta den nuvarande mattan till landet, jag förklarade också att jag hade planerat att Jonna skulle frakta hit den eftersom hon kommer hit med bil i mars, och ja vi får hoppas att Jonna inte har så mycket packning själv.

Kan förresten någon kunnig person överta driften av Hammarö auktionsverks hemsida, punkt slut? Nu kan man inte gå in och kolla på bilderna av det man har köpt, utan man får nöja sig med minibilder. Sur för det. Glad för mattan.

Nu står mamma i köket och lagar lax med citronsås. Trevlig fredag!

Äntligen ett eget växthus!
Här får ni veta en hemlighet