Jahapp. Vad gör jag nu?

18 november 2015
Kategori:

Jag köpte köket. Jag var tvungen. Det var ett komplett Marbodal-kök i massiv ek, i nyskick. Luckorna var målade i en fin grågrön nyans, beslagen var i porslin.

Alla vitvaror ingick. Jag kunde inte INTE köpa det. Så jag köpte det. Jag är jätteglad, samtidigt så undrar jag vafan jag har gett mig in på. Köket måste hämtas senast måndag. Inga problem, det löser jag, sa jag till den trevliga människan som sålde och lämnade över handpenningen. Tjoho!

Nu måste köket upp. Antar jag. Det kan jag nog inte göra själv. Mitt gamla kök måste rivas och fraktas bort. Det ska kaklas. Det ska slipas golv. Det ska tapetseras väggar. Stommarna ska upp. Diskmaskinen kopplas in. Jag ringde min snickare Jonas.

Han kunde inte på den här sidan året. Han tyckte heller inte att jag skulle anlita någon snickare som hade tid just nu, för bra snickare har inte tid just nu, sa Jonas. Folk bygger som stollar för att få ut max av rotavdraget.

Så på måndag står jag här med ett komplett Marbodal-kök i massiv ek, i nyskick, och har ingen aning om hur köket ska komma på plats. Var börjar man?

IMG_0610

IMG_0611

HJÄLP

EN KOMMENTAR FRÅN SARA:
Jag har hittat ett kök!!!