Ny soffa till Hanna Åkesson!

18 januari 2017
Kategori:

Igår hittade jag en sån riktig drömsoffa på Blocket. En nätt, beige sak från Erik Jörgensen, till det facila priset av 5000 spänn. Bärhjälp fanns att tillgå och transport skulle också kunna ordnas för en mindre summa.

Idag tog jag med mig Hanna Åkesson och åkte till Söder för att beskåda den. Den var minst lika fin i verkligheten. När jag stod där och beundrade soffan (som kostar nästan 40 000 spänn ny?), med Hanna Åkesson bredvid mig och den leriga taxen i famnen, så insåg jag att jag aldrig kommer kunna ha en sån soffa. Taxen kommer förstöra en Erik Jörgensen, hon skiter i vad den kostar. Jag måste ha en skinnsoffa för att överleva vintermånaderna med hund. Och så beslutade vi att soffan skulle få ett mycket bättre liv hemma hos Hanna Åkesson.

img_0326

Sagt och gjort. Vi åkte hem till henne och lade ut hennes gräsliga grå variant på Blocket, kom och hämta gratis! Tjugo minuter senare ringde det på dörren och ett trevligt och tacksamt par kom och bar ut soffan.

Efter ytterligare någon timme kom sofförsäljarna, två jättegulliga killar, kånkandes på drömsoffan. Vi behövde inte ens bära. Höjden av lyx, jag tror aldrig att jag har varit med om några mer generösa Blocket-försäljare.

img_0332

Nu står soffan där den ska stå, och Hanna Åkesson har fått ett nytt vardagsrum nästan, eftersom allting annat i rummet blir vackrare om man har en riktigt fin soffa. Men fan, lite svider det ändå. Kolla på henne va nöjd hon är. SÅ NÖJD.

img_0340

 

Två stycken stolar i ett stycke
Exakt så, Anna!