Angående julen

21 november 2016
Kategori:

Jag jobbar hela jul och nyår. Det betyder att jag inte kan åka till mamma i Karlstad, det betyder att jag måste vara i Stockholm, i min egen lägenhet, och fixa min egen jävla julafton.

Lyckligtvis så jobbar även Hanna Åkesson över jul så vi bestämde oss för att fira ihop. Två personer, det räcker ändå till ett litet julfirande. Sen hörde min vän Rasmus av sig och undrade vad jag skulle göra så då bjöd jag in honom också. Det blir alltså Rasmus, Hanna Åkesson och jag. Och jag ser fram emot det så sjukt mycket! Rasmus är så peppad att bakar pepparkakor redan nu, och han kommer upp några dagar innan julafton så att vi kan laga mat ihop, och Hanna Åkesson och jag planerar dukning och pynt och såna meningslösa saker som är mysigt att planera ihop.

Jag finkammar Tradera och Blocket på julklappar. Varje kväll innan jag ska sova ligger och jag söker på hemstickade sockor och tröjor och ljusstakar och tomtar och fan och hans moster. Jag tycker alltid att julen är lite jobbig för jag har så höga förväntningar, men när man firar med två kompisar så känns det som att det inte kan bli fel. Eftersom man gör något helt nytt. Jag hoppas på det i alla fall. Men inte för mycket.

 

En liten ask
Kom på bokfestival!