Köket, dag 3

21 juni 2017

Den här bilden är tagen sent igår kväll. Planeringen sket sig då rörmokaren som skulle koppla in diskmaskinen ställde in. Eller ja, jag ställde in eftersom han inte kunde få klart innan midsommar och det var ju lite av en springande punkt. Imorgon kommer de första gästerna och då vore det bra om vi hade rinnande vatten. Skiter egentligen i om själva diskmaskinen funkar eller inte men vi måste få dit diskbänken eftersom kakel-Lars kommer idag och ska göra klart kaklet.

Det är det här som är det krångliga. Att få hit alla hantverkare i rätt tid. Imorgon kommer elektrikern och då hoppas jag att kaklet är uppe. Och att eluttagen och lamporna som jag beställt från Byggfabriken har hunnit komma.

img_2167

Utan Rasmus, detta jävla SNICKAR-UNDERBARN, så skulle det inte bli nåt gjort härute. Han jobbade på till halv ett i går. Satte allt gips. Fick dit alla underskåp och sågade ur dem så att nya diskbänken kom på plats. Älskar honom. Innerligt. Tänk om vi var ihop, va då skulle huset va klart innan nästa års midsommar.

Ja jävlar. Planering är inte min starka sida men paniklösningar är det. Igår annonserade jag på Insta efter en rörmokare och jag fick napp. Han är på väg hit i detta nu! Håll alla tummar!

 

 

Framsteg
Köket, dag 2