På äventyr med Göran

8 april 2016

Anlände Karlstads central klockan 13.28, och mindre än en halvtimme efter det spände Göran och jag på släpkärran på Tiguanen och begav oss till Hammarö. Ja mamma var ju också med.

Under tystnad lastade vi på den fantastiska sekelskiftesmöbeln som jag hade ropat in, Göran fäste den noggrant med spännband, mamma brydde sig inte ens om att gå ur bilen. Sen fortsatte vi mot Forshaga för att hämta diskbänken som jag hade köpt på Blocket.

Diskbänken stod i garaget. Vi var fyra personer därinne men Göran lyfte resolut diskbänken själv och bar ut den. Försökte hjälpa honom men det gick inte för sig, han skulle bära själv. Det är ju en ganska otymplig tingest, inte särskilt tung men drygt två meter lång och klumpig. Men Göran ville ingen hjälp ha. Tog en liten bildserie på en envis man.

IMG_0985IMG_0988

Sen diskuterade Göran och mannen i huset i ungefär tio minuter exakt var spännbanden skulle fästas över nämna diskbänk, en centimeter åt det här hållet? Eller en centimeter åt det andra? Men då gick jag och satte mig i bilen med mamma.

Väldigt tacksam för att Göran körde ut hela ekipaget till stugan och lastade av. Imorgon ska ni få se bilder på den fantastiska sekelskiftesmöbeln på sin plats i syrenbersån.

Syrénbersån, april
Jahadå!