En vacker dag ska jag hitta någon som vill fira jul med mig här ute

19 december 2016
Kategori:

Vi var ute och tittade till landet idag. Lämnade av lite grejer som jag släpat med mig på tåget från Stockholm, vattnade blommorna som mamma förvarar i Bränneriet över vintern. Vittjade råttfällorna.

img_0083

img_0084

Allt stod där det skulle men den vita porslinskrokodilen som fick flytta ner i poolen i höstas har nog sett sina bästa dar. Liksom pumpalyktan från Halloween.

img_0092

Jag skulle gärna firat jul här ute, men mamma och Göran är helt ointresserade av det. En vacker dag. Då sitter jag här med en go handlingskraftig karl som älskar mig och som älskar att göra sin egen Janssons och hugga ved och inte bangar för att sno sig en gran i skogen dan innan julafton och som även förstår vikten av att klä granen i de tvåhundra julkulor från 30-talet som det har tagit mig tio år att samla på mig, och som sen väcker mig på julaftons morgon med frukost på sängen och ett skitstort paket som innehåller den där kristallkronan som jag hittade på loppisen i Krokserud i somras men som var för dyr, och sen hänger han upp den åt mig.

Gengåvan levererar
Hemma hos bror min