Ett riktigt påskris får man väl ändå unna sig

15 april 2017
Kategori:

Ja okej så det kanske kändes mer som jul än som påsk när vi vaknade upp på fredagen men vi var fast beslutna om att fira påsken som vi hade planerat. Jag hade köpt en gul linneduk på Old Touch och ett gäng målade ägg att hänga i riset på antikaffären precis bredvid Bacchus, minns inte vad den heter men de kan ha lite fina grejer. Så vi började med att rensa och städa ur köket. Man kan inte lägga en gul påskduk på ett skitigt, överbelamrat bord så det var lika bra att ta det från början. Ni ska få se bilder på det sen. Före och efter-bilder. Jag glömmer alltid att ta före-bilder för jag blir så jävla ivrig.

När köket var klart så pälsade vi på oss allt vi kunde och gav oss ut med en sekatör och en övertänd dvärgtax, för att skaffa oss ett redigt påskris.

img_1210

Eftersom ingen annan av oss orkade eller vågade så fick Rasmus klättra upp i ett träd för att knipsa oss några fina grenar av…? Ja jag vet inte vad det är för träd. Men allt gick bra i alla fall, alla överlevde och vi skadade inte trädet nämnvärt så ni kan vara lugna.

img_1230

Ines var så jävla rolig, hon pilade över ängen och grävde efter sork och i skogen sen så hoppade hon över stora diken med vatten som en fälttävlanshäst. Rasmus beskrev henne som en utspänd falukorv när hon korsade det stora diket. Kolla öronen på henne här nedanför.

img_1227

Vi tog lite vanligt björkris också och sen begav vi oss hemåt. Ja vi gick kanske bara ett par hundra meter men det kändes ändå som en utflykt.

img_1235

img_1236

Nydalen ser så fint ut på avstånd. Kände mig stolt. Stolt för att jag tar hand om det där stället. För att alla pengar jag har går till att göra i ordning det. För att jag kan bjuda med mina bästisar över påsken och det är varmt inomhus och alla har sängar att sova i och ett kök att laga mat i.  Bilder på köket kommer imorgon. Hoppas ni har en fin påsk!

img_1233

Ett nytt kök till påsk
Jahapp