Martinas och mitt hotellrum

26 maj 2016
Kategori:

Kom precis hem från Dalarna, efter ett sjukt roligt och intensivt dygn. Har jobbat. Ni kan lyssna här om ni vill. Gör det. Var hemma hos Emilia på hennes gård i Venjan och hon bodde så himla idylliskt! Ska lägga upp lite bilder därifrån imorgon.

Tills vidare får ni hålla till godo med lite goda interiörbilder från hotellet som vi bodde på. Martina ryggade tillbaka när hon fick se badrummet men jag tyckte det var fint? Jättefint till och med. Bidé liksom, det är classy! Är det nåt fel på mig?

IMG_1674

 

Den övriga inredningen däremot såg för jävlig ut, det var vi rörande överens om.

IMG_1678

När vi gick och la oss hade jag en lång utläggning för Martina om mina sömnproblem och hur det har påverkat mitt liv och vilken ångest det var varje kväll. Och så frågade jag henne om det var okej att jag hade teven på ett litet tag, för det är jag van vid och det blir lättare då och blablablablabla… zzZZzzzzzZZzzz. Somnade som en stock på två minuter med fjärrkontrollen i ett fast grepp och stackars Martina vågade inte bända loss mina händer för att ta den och stänga av teven. Hon ville inte väcka mig PGA MINA SVÅRA SÖMNPROBLEM. Sen låg Martina i skenet från Family guy och lyssnade på mina höga ihärdiga snarkningar, som enligt henne bara avbröts av ett enstaka slemmigt rossel och sen var klockan halv fem och då ringde väckarklockan.

Älskar mitt jobb och mina kolleger. Och Dalarna.

IMG_1677

Back-Emilias fantastiska hem
Mammas tvätthörna