Ur-Hanna förblir singel!

18 oktober 2016
Kategori:

Maja Johanssons make Jacob finns alltså också ute till försäljning nu, och frågan var om jag skulle köpa även honom. Men det ska jag inte. Jag frågade er, och tyckte ni gav så bra svar. Jag var ju inte så sugen på att ha en karl i kostym på väggen, men tvekade lite ändå. Hör de inte ihop? Nej, uppenbarligen inte.

Karin skriver: ”Tycker gubben känns onödig. Maja är ju din grej! Gubben, äh skit samma. Och att tavel-par tappar bort varann är väl sånt som händer och jag tycker det lite har sin charm. Då kan nån annan om 50 år få gå upp i att hitta dem båda igen och förundras över deras historier.”

Och vissa av er hoppas till och om med på en riktig dokusåpa, om Jacob får löpa.

Kott: ”Ha is i magen! Ska herr och fru hänga ihop kommer det visa sig – som någon sa det kanske är din tillkommande som köper gubben ?
PS. En gång var jag ihop med en värmlänning som brukade säga ”Det ördner säj, det ördner säj allti”. För vår del ordande det sig så att det tog slut… Fast det var då och nu är nu och det mesta har faktiskt ordnat sig!”

Emma: ”Tänkte först skriva att de såklart måste återförenas, men såg sedan vad en annan Hanna skrivit här i kommentarerna och såg potentialen för denna real-life-rom-com. Vänta och se vem som köper Grosshandlarn, ta sedan kontakt med denne för att du så ”gärna hade sett att de återförenats”. Ni stämmer träff, du bjuds in på kaffe, ni skrattar och har trevligt. Vi spolar fram 10 år, ni bor i ett vackert hus på franska rivieran och sitter och dricker vin på altanen och Ines springer fritt på era ägor. Kameran zoomar in i bakgrunden och där hänger Ur-Hanna och Grosshandlaren ovanför den öppna spisen i vardagsrummet. PERFEKT! Eventuellt något slags drama i mitten där du vänder dig till Ur-Hanna för råd och ni får någon slags meta-koppling och du förstår då precis vad du bör göra.”

 

Maja får alltså hänga kvar, själv. Och efterforskningarna fortskrider. Jag älskar den där jävla tavlan!

Ett litet vänligt tips på torsdagskvällen
Mamma + Göran = anledningen till att jag kan ha hus