Kanske ska ta tag i det här nu

21 september 2016
Kategori:

Hallen. Det är det första man möts av när man kommer in i min lägenhet och den gör mig nedslagen varenda dag. Jag måste ta tag i de där fallna bokhyllorna nu, men jag kommer mig liksom inte för, jag har ju redan gjort det en gång! Haft målare här och snickare, och slipat golven och så vidare, hallen var klar!

Det är något konstigt med taket i hallen. Det är olika höjd på det, och det är som en konstig liten vägg mellan de två delarna. Tror att de förra ägarna sänkte taket för att sätta in spotar en gång i tiden, men det är inga spotar där nu och jag är lite sugen på att riva det för att se hur det ser ut där under. Ska jag göra det? Ska jag dra igång ett nytt projekt nu? Hur stor skillnad kan det bli? Tänker inte måla om, den passar att vara vit, men det kliar i fingrarna att få göra det ordentligt. Att bara sätta upp några bokhyllor som har rasat är liksom inte jättespännande.

Såg den här fina spegeln i det senaste numret av Lantliv. Där har någon BYGGT TILL den där snedväggen för att spegel skulle ha någonstans att stå, sånt där älskar jag. Man köper sig en prålig spegel men man har ingenstans att ha den, nej men då bygger vi väl till en vägg att hänga den på. Bra!

Renovering av hallen – ja eller nej?

Jag vann!
Jahapp