Hej gullisar!

29 maj 2017
Kategori:

Nu är jag hemma igen efter tio dagar i Tanzania. Jag har haft det bra, förutom lite strul med borttappat garage och sån skit, men bagaget kom fram till slut och nu är jag hemma med hunden som jag har längtat ihjäl mig efter. Mamma och Göran körde upp med henne igår. Sen sov de över. Idag åkte de tillbaka till Karlstad, med bilen full av grejer som skulle till stugan. Fattar inte hur vi gjorde men vi fick in fyra stolar, ett bord, lampskärmar, kläder, böcker, blommor, lampor, skor och mattor. Mamma satt inknödd i baksätet med en kaktus i knäet. Så jävla gullig.

Nu ligger Ines och snarkar på en kudde bredvid mig i soffan och jag ska snart gå och lägga mig och kolla på A Handsmaids Tale. Älskar att va hemma. Älskar att bo där jag bor. På riktigt, den här lägenhet är det bästa köp jag någonsin gjort.

Har en fråga. Håller fortfarande på och grejar i sovrummet, och nu har jag kommit på att jag skulle vilja ha en klädstång i ett hörn. Det ska alltså vara en klädstång som är böjd, som man fäster i båda väggarna. Var hittar jag en sån? Har kollat runt på Granit för jag trodde de hade men har inte hittat. Nån som vet? TACK OCH KRAM

Nu får det va bra
Att byta grejer med varann