Julen är stulen eller i alla fall undanstuvad

22 december 2016
Kategori:

För två år sen firade jag jul i Stockholm. Jag blåste på som vanligt med gran och tomtar och allt sånt som hör julen till, och sen när julen var slut så packade jag och min dåvarande kille ner allting i lådor. Min dåvarande var en jävel på att stuva. Han kunde stuva som ingen annan och jullådorna stuvades undan på ett passande ställe, bara för mig att plocka fram till nästa jul. Men nu, när det var dags, så kunde jag inte i min vildaste fantasi komma på var lådorna är. Jag har ingen aning! Inga julgrejer? Inga julgranskulor. Jag har MASSOR med julgranskulor. Hittar inte en enda.

img_0110

Så. Det var bara att köpa nya. Och gamla. Först gick jag till Byggfabriken och köpte på mig deras sortiment av munblåsta genomskinliga kulor och även deras rökfärgade, jättefina, nya. Sen har jag finkammat Gengåvan och Solareturen i Karlstad och hittat gamla halmdekorationer. Jag köpte små trumpeter hos Bill på Sakletarboden och glaskulor i turkost och guld på Old Touch. Hängde även upp mina torkade apelsinskivor. Blev fint till slut!

img_0117

img_0124

Granen var stor och hög och det var lite pirrigt när Rasmus skulle klippa upp nätet. Men den passade faktiskt perfekt här. Glad! Imorgon ska jag jobba på radion igen. Har varit ledig i nästan två veckor. Hörs imorgon!

Snus, must och Elf på trean
Gengåvan levererar