Nu ska jag bara ta det jävligt lugnt men…

13 april 2016
Kategori:

Hittade den här glasverandan på Blocket. I Värmland. Ganska dyr, 14000, och jag har inte planerat någon glasveranda där på torpet, åtminstone inte än på några år, men den är ju så himla fin! Om inte annat så kanske någon annan får tips här och köper den.

Den finns här.

Dagen i övrigt: fikade med Ines i vårsolen och kände mig på riktigt bra humör, som att jag var herre över både mitt liv och min hund, det kom fram en vänlig kvinna och berömde Ines, som hon tyckte var så söt så söt. Sådan herre, sådan hund, lade hon till och jag höll med henne för första gången på månader.

IMG_1057

Sen gick jag till Metropol och hämtade upp en tavla som jag hade köpt, 250 spänn kostade den och jag tycker den är så fin! Roland Kempe har gjort den. Jag känner inte Roland Kempe men det satt lite tidningsurklipp om honom bakom tavlan som jag ska läsa igenom.

IMG_1055

Sen gick jag till Medelhavsmuseet och lärde mig lite om mumier och Tutankhamons grav och köpte mig en liten skarabé som nu hänger i en kedja runt min hals. Ska börja gå mer på museer. Lämnade min dejt vid Sergels torg där jag vrålade efter honom att JAG TÖRSTAR EFTER KUNSKAP så att han skulle tänka på mig nästa gång han får nån rolig inbjudan till nåt museum. Sen gick jag hem!

Tipssöndag
Mamma grejar på landet