Ett skitfint tvättställ

21 juni 2016

I helgen gjorde mamma och Göran och jag en liten utflykt till Sunne för att köpa ett gammalt tvättställ som jag hade hittat på Blocket. Jag älskar att vara ute och åka bil i Sverige om somrarna och E45:an längs Fryksdalen är på riktigt en av de vackraste vägarna jag vet. Där ligger massor av fina gamla gårdar och naturen är öppen. Fint!

Efter att vi hade köpt tvättstället stannade vi till på två loppisar i Västra Ämterviks och jag hittade massor med livsnödvändiga saker, bland annat en liten tvålkopp i mässing som jag ska visa för er sen. Köpte även bordsben i teak som jag kanske ska skruva fast i granitskivan som blev över när jag renoverade köket. Kanske blir mitt nya soffbord, jag har inte bestämt mig än.

Men alltså, kolla det här tvättstället! Ställde det i det blå rummet för det är finast, och det är också längst ifrån toaletten, och sen ställde jag dit en sån tvättservis som jag redan hade. Servisen kommer från Göteborgs porslinsfabrik och är även den ett Blocket-fynd, fast från Arvika.

IMG_2117

Snart är uteköket klart!
Ännu en underbar Christer!