Prosit!

23 juni, 2020

Det här är min mest allergiska period. Jag skriver detta rakt upp och ner nu, så att jag ska komma ihåg till nästa år: bulla upp med allergimedicin INNAN MIDSOMMAR. För det är ju alltid samma visa. Jag vaknar plötsligt en morgon i juni med ett huvud som är uppsvällt till dubbla storleken och så hinner jag inte gå till doktorn pga tusen saker att göra. Och även när jag får mina mediciner är allergin jobbig. Alltså riktigt jobbig. Snorar och kliar i ett kör. Obra i coronatider, alla tror att jag är sjuk!

Är det någon som testat hypersensibilisering? Jag är så himla nyfiken på det. Man går alltså och får sprutor med allergen, i typ tre år. Efter det kan man ha blivit av med sin allergi om man har tur. Låter som magi! Måste kolla upp detta, för ni ser ju på bilderna att vi har flyttat till Edens lustgård.

Vi har inte flyttat ut till huset än, men vi är där varje helg. Det är ett fantastiskt ställe. På fem minuters gångavstånd (över vackra ängar med såna där söta kor som ser ut som de har doppat mulen i mjöl) har vi en perfekt badplats för barnen. Varför har vi inte alltid bott så här? Och kan vi snälla tycka synd om alla som bor i Stockholm, för jag har hittills inte märkt av en enda fördel förutom att det är närmare till en stormarknad.

Kitchen in the making
Så kom sommaren