Jag har städat!

17 november 2016
Kategori:

Bjöd över mina bästisar Maja och Jonas. Vi vill vara med varandra hela tiden men Maja och Jonas har partners och heltidsjobb och jag, jag sover ju ganska mycket, så det blir inte så mycket umgås, men när vi nu bestämde att vi skulle ses i veckan så dirigerade jag hit dem. Hem till mig. Det såg nämligen FÖR JÄVLIGT ut här hemma.

Eftersom jag visste att Maja och Jonas skulle komma så blev det en himla fart på mig och jag bokade tvättstuga och rensade i sovrummet och slängde in både täcke och kuddöverdrag och nedmensade lakan, och sen städade jag köket och diskade. Jag packade även väskan som jag ska ha till Karlstad över helgen och så passade jag på att omorganisera mina böcker och lådorna i byrån och rensa bland tidningarna.

img_3918

Sen mötte jag upp de ljuvliga små liven vid Odenplan och handlade middag och nu har vi ätit kålpudding och j0rdnötsglass och druckit julmust, och Maja hjälpte mig att skruva upp gallret som jag köpte på Lagerhaus för två veckor sen, och som jag har sprayat vitt med färg från Panduro. Ska jag berätta om en sak som inte är dryg? Sprayfärg. Sprayfärg är fan det odrygaste man kan köpa, två sprut så är det slut. Fick köpa två flaskor så det blev ganska dyrt det där gallret, men fint ändå när det väl kom upp på väggen. Nu ska jag krypa ner i nybäddad säng och ja, jag har även duschat, så ni kan ju tänka er natten jag har framför mig.

img_3920

Kom på bokfestival!
Sex äkta mattor som jag inte kan leva utan