Smart, pyttelitet kök

27 juni 2016

En sak som blev väldigt tydlig på midsommar (ni ska få se bilder därifrån sen, jag har haft fullt hus här sen i tisdags och knappt hunnit duscha, förlåt för uselt bloggande!!!) var att mitt kök räcker till högst en, två personer åt gången. Det är pyttelitet och skåpen är grunda och fullproppade, det är inte ett kök för 25 gäster. Tur då att jag har ett utekök att hellre vistas i när vädret tillåter MEN; jag vill ju kunna laga mat inomhus också. Ja jag är galen men så är det.

IMG_2270

Så när det igår när det regnade och alla gäster utom två hade åkt hem, så drog vi till Ikea. Perfekt sätt att tillbringa en söndag efter en storhelg. Hittade de här jättebra hyllorna, Omar, som jag slogs med ett tag på vardagsrumsgolvet när jag kom hem. Sen kom mamma som fattade grejen direkt och skruvade ihop dem, och sen kom även hennes pojkvän Göran och tillsammans skapade vi detta.

IMG_2275

Bänkskivan hade jag redan för den gjorde min kompis Emelie förra sommaren av en plywoodskiva och några kakelplattor. Men med Omar under blev det plötsligt hur mycket förvaring som helst. Det är ett litet steg på vägen till ett någorlunda fungerande kök. Man får inte ha så stora ambitioner hela tiden.

Just det, min kompis Carl fixade så jag har internet i stugan nu. Jävlar va jag ska blogga!!

Vad gjorde ni på midsommar??

Midsommarafton på Dalen 2016
Snart är uteköket klart!