Bra utdelning idag!

4 januari 2017
Kategori:

Det var egentligen Josefin som behövde grejer, för hon har nyss flyttat till en större lägenhet. Och vi skulle egentligen ha tagit hennes bil ut till Refurn i Bergshamra, men handbromsen hade frusit fast under natten och Josefin tog sig ingenstans med bilen. Så vi tog tunnelbanan dit. Underbar butik. Blir alldeles varm av såna ställen. Köpte en fin skål som jag ska ha vårlökar i. Josefin köpte inget.

img_0201

img_0202

img_0206

Bra priser där faktiskt. Den här drinkvagnen i rotting kostar 275 spänn!

Sen åkte vi till Myrorna i Ropsten. Där har jag gjort några av mina bästa fynd någonsin, bland annat mina enorma hörnskåp som jag har i vardagsrummet och min handmålade Saturnuslampa som hänger i sovrummet. Och vi blev inte besvikna. Jag hittade bland annat en gammal överdel till en byrå. Underdelen var borta och priset var riktigt jävla överkomligt – 250 spänn. Baxade in den i en taxi och åkte hem. Så nervös att den inte skulle passa på byrån i hallen men se, det gjorde den. Den passade perfekt!

img_0210

Ja Josefin hittade faktiskt också en del grejer där. Två jättefina lampor, varav en jag blev riktigt avundsjuk på. Och sen hittade hon en lampa hemma hos mig också som jag ville sälja så ja, man får ändå va nöjd med den här dagen. Jättenöjd till och med.

Med barnet på krogen
En så kallad quick fix