En så kallad quick fix

3 januari 2017

Okej, om du är deprimerad på riktigt, sluta läs nu. Om du inte tar dig upp ur sängen, inte har någon att prata med, inte fattar själv vad som händer och inte ser någon mening med någonting, det här är inte för dig. För övriga läsare, som bara har haft en riktigt pissig vanlig dag, här kommer ett litet tips.

BÄDDA RENT.

Sängen är min viktigaste möbel. Jag älskar min säng. Köpte madrasserna på Blocket av en gammal bodybuilder, han var så stor så han behövde en hård säng och hade således satsat på Ikeas Sultanserie, den som tyvärr inte finns längre och tyvärr, deras nya serie kan inte mäta sig med den gamla. Dessa madrasser har jag haft i snart tio år nu. Älskar min säng. Sängramen är en gammal från Mio. Skit samma. Vad gör man när man har haft en alldeles vanlig pissig dag?

Man river upp sina julklappslakan från Göran. Man bäddar ur de gamla solkiga sängkläderna och slänger dem i tvätten, man bokar även tvättid när man ändå är igång så man känner sig duktig. Sen bäddar man rent. Vänder madrassen. Sträcker ut underlakanet så man kan studsa ett mynt på den. På med de nya fräscha lakanen. Buffa kuddarna. Rensa nattduksdborden från gammalt bös som snus och vattenglas och tallrikar som hunden slickat rent.

img_0199

Bädda fint. Lägg på ett gammalt täcke som du förslagsvis köper på Old Touch (det på bilden kostade 550 spänn och är från 30-talet), sätt ditt husdjur mellan kuddarna och ta en fin bild på ditt verk. Sen kryper du ner mellan dina rena fina lakan, riktigt utsjasade läsare rekommenderas att även ta en dusch först, och så ser du din favoritserie och somnar när fan du vill, kanske redan klockan sju.

 

 

Bra utdelning idag!
Nyårsdagen 2017 och en lampa