Nyårsdagen 2017 och en lampa

1 januari 2017
Kategori:

Vaknade upp, helt obakis, efter en underbar nyårsafton med möhippa för min vän Charlotte. Vi badade utomhuspool på ett hotell i stan, åt vegansk nyårslunch på Nytorget 6, och avslutade med rawfood-buffé och fest på Kungsholmen. Men jag åkte hem ganska tidigt och tog hand om Ines som är så skotträdd. Firade in det nya året i min soffa, under en filt, med Hanna Åkesson och en liten tax som ändå var förhållandevis lugn och låg och snusade mellan oss.

Idag tog jag en promenad ner på stan. Allt var ju stängt, men på Hötorget hade några tappra själar slagit upp sina loppis-stånd och jag hittade en gammal lampfot i mässing för en hundralapp. Gick hem med den och kände att ja, jag behöver inte göra så mycket mer idag.

 

img_0182

JAG ÄLSKAR LAMPOR. Kan inte få nog. Jag har så många, så när jag kommer hem med ytterligare en så måste jag tänka till lite, och byta plats på dem och här ser ni då hur jag löste det med nytillskottet. Ja det är alltså den raka som är ny. Men den svängda hittade sin plats på skänken i köket.

img_0178

img_0180

Gott nytt år på er. Under 2017 ska jag och Kakan gå en kurs i silversmide, jag ska gå med i en bokklubb, förhoppningsvis åka jorden runt med min mamma och så ska den där jävla ekopoolen bli klar. Kanske skaffar barn också. Vad ska ni göra?

 

En så kallad quick fix
Men granen kläs i det tysta