Klart och betalt!

19 februari 2017
Kategori:

Jag var på Ikea med Martina igår. Det var sånt underbart vårväder, solen sken och allting var dammigt och vi beslöt oss för att omfamna det genom att åka till ett stort köpcentrum utanför stan. Martina skulle köpa blommor, jag skulle köpa grejer till uteplatsen, örngott, köksattiraljer och blommor.

Jag köpte ju två bänkar från Ikea på nätet och tänkte att jaja jag kostar på mig lite fraktkostnader eftersom jag inte har nån bil och inte vet när jag kommer till ett varuhus nästa gång, men sen började Ikea krångla och sköt upp leveransen med den något osäkra hänvisningen ”vecka 9, eller vecka 10” och då orkade jag inte vänta. Så jag tjatade till mig att Martina skulle följa med mig dit. Trodde aldrig att hon skulle svälja betet men det gjorde hon och vi hade skitmysigt!

Här är uteplatsen före:

img_0607

Och här är uteplatsen efter:

img_0627

img_0630

Förutom bänkarna så hittade jag också de här små borden. 199 kronor styck, ändå rätt överkomligt. Jag är nöjd! Och så köpte jag en massa blommor, jag planerar att mitt hem ska se ut som Blomsterlandets annonser den här våren. Men man måste köpa jävligt mycket blommor i så fall, de förslår faktiskt inte ett dugg.

img_0611

Vattenfrågan är löst och samtidigt mer aktuell än någonsin
Äntligen ett eget växthus!