Vattenfrågan är löst och samtidigt mer aktuell än någonsin

20 februari 2017
Kategori:

Jag älskar min nya uteplats. Den känns så stor och rymlig och vänlig och ja, jag är mycket nöjd. Men inte helt nöjd. En fantastisk idé slog mig igår när jag stod vid balkongdörren och tittade ut på innergården medan mörket lade sig, och mina ledlampor från Designtorget kastade sitt kalla sken på de nyinköpta bänkarna. ”Tänk!” tänkte jag. ”Tänk om man skulle skulle köpa sig ett sånt där spabad och ställa dit på uteplatsen. Dra el på utsidan och koppla en slang till badrummet och fylla på. Tänk om man skulle vara den där grannen som gjorde drömmen till verklighet?”

Vem ska stoppa mig? Föreningen? Var i stadgarna står det att man inte får sätta ett spabad på sin arrenderade uteplats? Jag har ett sånt litet badrum så jag får inte ens plats med ett sittbadkar, men jag ÄLSKAR att bada, lex vatten i alla hål osv. Tänk då att ha en egen pool, mitt i stan!

Är det någon som har gjort något liknande? Någon av mina läsare som är bostadsrättsexperter? Jag tänker undersöka detta.

img_0652

Tills vidare kan ni vila era ögon på dessa underbara bevattningsrör som jag har inhandlat idag. Jag kommer inte behöva hålla koll på att vattna blommorna! Så smart! Och faktiskt också väldigt fint.

Nä nu skulle det allt va gött med en badtunna!
Klart och betalt!