Nä nu skulle det allt va gött med en badtunna!

22 februari 2017
Kategori:

Det blev vinter igen i Stockholm och tanken på en alldeles egen badtunna på uteplatsen har växt sig starkare. Tydligen så läser styrelsen min blogg och jag fick följande kommentar på det förra inlägget:

”Med en sambo som är med i föreningen så var jag tvungen att fråga och han sa kort och koncist ”det väl bara att gör’et.” Sålänge ingen annan i huset börjar motsätta sig, men knappast. Vi har ju vräkt ut oss ordentligt på andra sidan gården så ?.”

Herregud vilka underbara nyheter, hej Heidi förresten och välkommen till min blogg!!! Jag har redan mätt upp dörren ut till innergården för att se om det överhuvudtaget är möjligt att knöla in en badtunna där och ja, det är det.

Men sen finns det massa problem också, så klart.

  1. Det är svindyrt att värma upp en badtunna så att den håller den delikata temperaturen 40 grader året om. Exakt hur dyrt det är vet jag inte, men jag pratade med en kompis igår som hade en granne som hade installerat en tunna på TERASSEN TILL SIN VINDSVÅNING, men hade fått stänga av den för att det blev för dyrt. Om en snubbe med vindsvåning i Vasastan inte har råd med badtunna, så har nog inte jag det heller.
  2. Jag måste dra elen själv.
  3. Jag kommer att bli tvungen att utrusta mig med diverse humana vapen för att avvärja alla unga och gamla skogshuggarmän, modellkillar, torra Vasastansrevisorer och annat löst folk som vill hoppa ner i badtunnan med mig.

Men. Det är alltid problem med allt nytt, tänker jag. Jag går ju igång på problem. Mitt normaltillstånd är uttråkning. Lägenheten är klar nu, finns inget mer att åtgärda. Då återstår badtunna, eller flytt. Typ.

Fredag!
Vattenfrågan är löst och samtidigt mer aktuell än någonsin