OBS risk för besvikelse

14 mars 2017
Kategori:

När jag la ut en bild på vardagsrummet på landet på Insta så var det nån som undrade om jag bodde i en Ikea-katalog. Det går inte att missförstå, det är ingen komplimang. Jag skärskådade bilden (och mitt inre) och fann att personen faktiskt hade rätt, där stod ju dagbädden Sinnerlig och ett helt gäng Ivar-skåp. Till och med soffan på landet kommer från Ikea. Visserligen från 70-talet, men ändå. Jaja. Jag är väl inte så jävla speciell då.

Sen åkte jag till stan. Och i söndags åkte jag till Ikea. Igen. Hittade Ivar i byråform. Köpte två stycken, tänkte ställa dem på varandra (bra med förvaring osv) men sen fick de inte plats där jag hade tänkt ha dem så då ställde jag dem bredvid varandra istället och då fick jag liksom tänka om hela sovrummet. Stod och skruvade och svor till klockan tolv på natten, 0ch på måndagsmorgonen insåg jag att jag behövde en tredje byrå. Fick tag på en skitsnäll tjej som hette Linda som ändå skulle ut till Ikea så hon köpte en byrå till mig och körde hem den, alltså så jävla snällt. Hon fick en plafondlampa som tack för hjälpen men det vägde ju inte riktigt upp.

img_0823

JAJAJAJA. Nu sover jag även i en Ikea-katalog. Och jag sover så jävla gött. Min snälla kompis Jonas var hos mig igår och hjälpte mig plocka bort den gigantiska mattan som legat under sängen sen min snälla kompis Maja lade dit den för fyra år sen. Det blev ett helt nytt rum. Och med risk för att göra er besvikna, ni som gillar när det är grejer överallt och tavlor och kimonos och gamla sidentäcken, här är mitt nya sovrum!

img_0829

img_0835

img_0838

img_0840

img_0842

Så sjuk...
Brandstationen