Brandstationen

13 mars 2017
Kategori:

Har haft en helt underbar helg! Det är sån skillnad att va ledig i skallen. Fattar det fortfarande inte. Jag har ingen krönika att skriva? Känner mig fri, och fullständigt o-cool. Jag behöver inte sila mina upplevelser genom ett krönikefilter, ”kan jag använda mig av den här konversationen?”. Nej. Behövs inte.

Hurusom. I lördags åkte jag till Söder och mötte upp Alex för en dag på stan. Sen anslöt min vän Agnes, som är höggravid och så jävla gullig så jag vill äta upp henne. Hon gäspar stort och stånkar när hon sätter sig ner, och jag fick känna på magen när ungen sparkade och blev helt rörd. Vill också. Jag vill fan i mig ha ett barn. E D SÅ FEL?

img_0794

Alex, Agnes och jag (och våra vovvar) åt en bättre lunch på Marie Leveaus bakficka, och sen tog vi en tur in på Brandstationen. Det är en affär som jag nästan aldrig går in på för jag blir så provocerad över att jag, som antagligen är precis deras målgrupp, inte tycker mig ha råd med en enda pinal där inne. Men. Och det här är faktiskt så jävla smart av dem, eftersom allt är så dyrt så blir man så glad när man ser en prislapp där det står 295 så man slår till. Jag köpte en kruka, nyproducerad, för det priset och det är ju inget överpris alls. Stor fin och grön var den. Köpte även en liten rolig vas och ett blombord.

img_0816

Kolla, man blir helt yr därinne för de har så mycket roliga saker.

img_0802

img_0807

img_0803

Agnes arrangerade Bosse och några porslinskatter för bilder till sin succésnapchat.

img_0811

Alex passade mest Ines. Och gäspade.

img_0798

Sen smet vi även in på Stadmissionen bredvid och där var det ju billigt. Köpte ett par små mässingslampor som jag ska ha på loftet. Återkommer med bilder.

Idag är jag ledig och tillbringar dagen med att gör bara mysiga saker, som att äta lunch med min bästis Jonas och städa och sånt. Ja det behöver inte vara roligare än så.

 

OBS risk för besvikelse
En annan grej på landet