En annan grej på landet

10 mars 2017
Kategori:

Nu har den här tiden kommit när jag inte fattar va fan jag gör i stan. Dagarna går, och jag också, jag går och går, går omkring på stan och i affärer. Jag jobbar på morgnarna och jag älskar det, jag älskar ju stadslivet också men när våren kommer vill jag ut till landet.

img_0747

Blev väldigt nöjd med vardagsrummet nu senast och det var så mysigt att få hänga själv med mamma i stugan, även om det bara var ett dygn. Det här med att plocka bort saker, vem hade anat att det skulle vara så tillfredsställande? Jag tänkte köra samma princip uppe på loftet, som ju är pyttelitet och lågt i tak, så det skulle verkligen tjäna på att hälften av grejerna däruppe rök. Men först bytte jag ut mattorna.

img_0763

Den här gamla mattan köpte jag på Blocket för några år sen, den har legat i uterummet men jag kom på att den långa kelimmattan som jag hade i vardagsrummet skulle passa mycket bättre där. Fattar inte att jag inte tänkte på det på en gång. Perfekt storlek ju.

img_0760

I alla fall. Det var lite bökigt på loftet. Mamma är inte så stark så jag fick klara mig själv och mattan är ganska stor och mattorna som låg där innan var ganska stora också så de skickade jag nerför trappen. Då rök två Ikealampor från Sinnerligkollektionen, för dem hade jag ställt i trappen så länge och glömt bort. Blev lite ledsen för det men det gick över. Fick dock inte till mattan riktigt. Men man kan ju se va fint det kommer bli?!

img_0764

Har ni några tips när det gäller att inreda pyttesmå utrymmen där ingen ändå är? Trevlig helg!

Brandstationen
Varning från Växtgäris