Så mycket förberedelser!

7 januari 2016
Kategori:

Igår blev jag av med kylen. Tack gode gud för Blocket! Ibland tänker att jag att jag ska starta en blogg som bara ska handla om Blocket. Det finns så många självklara buggar i det underbara systemet.

Folk är så onödigt korkade på Blocket. De förklarar för mycket. Tar för mycket betalt. Broderar ut sig. Jag behöver till exempel inte veta VARFÖR du säljer en porslinsfigur, du bara gör det. Skyll inte på flytt. Porslinsfigurer, golvlampor och bordstabletter får plats överallt. Jag skiter även i varför du säljer ditt kök. Du har väl antagligen hittat ett annat kök som tilltalar dig mer. Eller en annan soffa. Eller säng. Jag behöver inte heller veta hur roligt du har haft det runt ditt två år gamla Hay-bord, eller vilket fint ljus din Hans-Agne-armatur sprider över tidigare nämnda bord, jag vill bara ha ett bra pris och en fungerande mejl-adress. Men Blocket-bloggen är säkert redan gjord. Det måste den vara! Man skaffar sig en fejkmejl och svarar på alla ologiska annonser, ställer logiska frågor, påpekar när folk är dumsnåla, köper alla väggbonader man kommer över, ja någon måste redan ha gjort det. Tipsa mig gärna!

Hursomhelst, jag fick i alla fall kylen såld. Det kom ett ungt trevligt par igår och bar ut den, swischade utan att pruta, snipp snapp, det gjorde hela min dag. Nu har jag fått tillbaka min lägenhet.

Även Maja kom hit och ställde sig helt sonika och hackade rödlök till fredagens middag. Jag gjorde en 1-2-3-lag som vi kunde pickla löken i och kokade även upp vatten och agavesirap med ingefära som sockerlag till morgondagens cocktails.

Förberedde också veggochilin, men hittade inte den grundläggande chilin i mina närliggande mataffärer. Återkommer med recept när jag har fått tag på allt, och lagat det. Det är Linas recept.

Ser fram emot morgondagen! Är sämst på chili! Och eventuellt även cocktails. Men jag har en LÄGENHET. (kolla va gullig Maja är i panda-förklädet, som jag köpte för tio år sen till ett ex som jag fortfarande funderar över då och då, vad hade han egentligen vett att uppskatta? Inte förkläden i alla fall)

Den episka middagen!
Tisdag, tavlor