Den episka middagen!

10 januari 2016
Kategori:

Det är så härligt när man har kommit upp i en ålder då man vet, att oavsett vilka vänner man blandar på en middag, och oavsett om folk aldrig har träffat varandra innan, så kommer det gå bra och bli trevligt. För de som man inte tror det om, de har man gjort slut med längs vägen.

Fredagen var en lycklig dag. Det gick i ett, först sände jag Morgonpasset, sen skulle jag hem till Kakan för att spel in en film till Elle-galan, sen var det invigning av Eriks nya butik i Midsommarkransen (bilder kommer sen) och sen hem och förbereda det sista inför middagen.

Jag gjorde klart chilin och blandade drinkar. Silade picklad rödlök och dukade långbordet. Bortglömda ingredienser inhandlades på vägen av vänliga själar.

IMG_0149

IMG_0150

Kakan kom först och smakade på välkomstdrinken som faktiskt var så pass god att den ”spred sig ner i klitoris”.

IMG_0158

Sen stekte jag majstortillas och Linnea blandade guacamole och hackade sallad. När vi väl satte oss till bords runt åtta var jag färdig för sängen. Jag var så trött. Men det gick snabbt över. Vi åt och drack vin och när vi var klara lekte vi lekar och gjorde charader. Blev uppmärksammad på jobbet idag att det här med att leka lekar på middagar tydligen är töntigt? Så glad att jag är omedveten om såna sociala koder. Vi hade skittrevligt. Folk droppade av en efter en under kvällen, de sista gick klockan fyra och då hade jag och Ines däckat i sängen. Ines däckade faktiskt redan runt elva-snåret, i Joannas famn.

IMG_0167-2

 

IMG_0161

Bra kväll. Vill göra om det snart igen. Inget är ju några som helst problem nu när jag har diskmaskin, tror inte att det är sant! Älskar mina vänner, mitt jättestora bord, och det faktum att jag var ledig igår, annars hade det fan inte gått alltså

Recept på drinken som spred sig till klitoris
Så mycket förberedelser!