Det är en alldeles vanlig måndag

13 februari 2017
Kategori:

Har börjat promenera hem från jobbet. Det är både bra och dåligt. Det är bra, eftersom jag ska ju ändå hem, och på det här viset så får jag massa frisk luft och solljus och motion, och det är mysigt att promenera och lyssna på poddar. Det är dåligt, eftersom när jag kommer hem klockan elva så är liksom min dag klar. Färdigjobbad. Färdigmotionerad.

Ja det är ju fruktansvärt provocerande att läsa, det förstår jag. Jag är fullkomligt medveten om att tid är den största lyxen. Men ändå. Jag har så mycket tid. Vad ska jag göra med all denna tid? Jag tänker ständigt på tid. Hur snabbt den ändå går. Hur lite tid man har i det stora sammanhanget, jag känner mig stressad när jag tänker på min mamma och undrar hur mycket tid som vi har kvar tillsammans, jag tänker på tid hela tiden. Eftersom jag har tid.

Hursomhelst. Idag har jag städat lite. Slängt sopor. Planterat om lite blommor. Varit ute med hunden och köpt henne ett ben. Nu har jag bäddat rent och ska duscha och funderar på att gå och lägga mig. Fråga: om ens dator har uppdaterat sig själv och man numera inte kan logga in på sin hotmail efter DET ÄR EN HOTMAILADRESS och inte nåt jävla live-konto eller microsoft-konto, hur gör man då?

Och en fråga till. Hur blir man biodlare?

 

Här får ni veta en hemlighet
Titta på detta hus!