Sista söndagen i januari

30 januari 2017
Kategori:

Gick till Åhléns igår igen. Är alltid på Åhléns. Det är 70 procent rea där nu. Jag gick till Åhléns när jag fick en timme över i Luleå också, det känns tryggt att gå omkring därinne och pilla på reavarorna, se vilka som har gått åt i en en annan stad och vilka som har blivit kvar. I alla fall, på Åhléns vid Odenplan låg det en bortglömd kelim(-ish)-matta och skräpade så den köpte jag och så fick jag feeling och bestämde mig för att göra om uteplatsen. Eftersom jag hade en helt ledig dag i stan.

img_0411

Jag städade undan den värsta skiten på uteplatsen och slängde lite grejer som jag inte behövde, sopade bort löv osv, sen ändrade jag om lite och bestämde mig för att bygga en liten bänk därborta i hörnet. Vad tror ni om det?

img_0413

Sen färgade jag ögonbrynen. Eller ja, jag färgade ögonbrynen medan jag städade uteplatsen och det kom en ganska snygg granne och parkerade sin cykel vid mitt träd och snicksnackade om uteplatsen och jag övervägde om jag skulle springa efter honom när han hade gått för att förklara att jag inte ser ut så här jämt, att jag är normal, att jag har normala ögonbryn. Ögonbryn tycker jag är en sån galenskapsmarkör. Men jag orkade inte.

img_0407

Sen gick jag på min kompis Emelies visning på modeveckan. EMELIE JANRELL. Så jävla duktig. Jag tappade nästan andan ibland, hon gör såna fantastiska klänningar.

Tufsiga figurer i sidenklänningar. Breathtaking. Jag sög på att ta bilder. Håll till godo ändå.

img_0418

img_0423

Nu ska jag gå och plocka upp mamma på tåget. Jag älskar att hon är pensionär och att hon gillar att va hos mig. När vi bestämde att hon skulle komma så sa hon på telefon: jag klarar inte heller av januari, då är det bättre att vi är tillsammans…

Damn right Lisbeth Hellquist!

Uppföljning uteplatsen och mamma på modevisning
En viss ljusning