Uppföljning uteplatsen och mamma på modevisning

1 februari 2017
Kategori:

Hur kan en människa vända på allting? När mamma kom i måndags blev allt roligt igen. Hon kom hem till mig, konstaterade att det behövde röjas i köket och satte genast igång med det. Då passade jag på att lösa belysningen på uteplatsen.

Det låg en ihopknölad ljusslinga i den torra ljungen, jag har inte haft den uppe vintertid eftersom det är så tjock sladd på slingan och det blir för kallt att dra den genom det övre fönstren på balkongdörren. Så. Jag fick ju bli tvungen att LÖSA D. Jag letade upp en smalare förlängningssladd och började pula. Hittade några S-krokar som jag hakade fast på gångjärnen utomhus. Ja jag höll väl på och grejade där nån halvtimme innan det blev såhär bra.

img_0431

Stilrent!

Sen igår var mamma och jag bjudna på Daisy Grace modevisning och det var sååå mycket kändisar där så mammas ögon var så stora, hon fattade inte så mycket av filmen som ersatte själva modevisningen men det gjorde ingenting för mamma fick se både Hannah och Amanda och Alex Schulman och Tilde de Paula och efter filmvisningen bjöds vi på middag i Gamla Riksarkivet och vid våra platser vid bordet låg det en liten present till var och en.

Alltså, mammas reaktion när hon öppnade det rosa paketet och det innehöll ett halsband med en liten berlock med ett L på, L som i Lisbeth, mitt hjärta svämmade över. Älskade mamma. Hon blev så glad.

img_0444

Jag fick ett likadant fast med ett H på. Det var en fin kväll!

Ikväll ska vi till Söder och äta middag hemma hos Jonas och Carl och leverera en sittpuff till dem. Jag har blivit en slags puff-kran. Har köpt så mycket puffar på Hammarö auktionsverk och fördelar dem nu någorlunda rättvist i vänkretsen.

Lite ögongodis för att skingra tankarna
Sista söndagen i januari